Erenler'de Yaz Kurslarında Dönem Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Erenler'de Yaz Kurslarında Dönem Tamamlandı

Erenler\'de Yaz Kurslarında Dönem Tamamlandı

Erenler Belediyesi Bilgi Evi ve Erenler Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği yaz kurslarında dönem tamamlandı.

18.08.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erenler Belediyesi Bilgi Evi ve Erenler Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği yaz kurslarında dönem tamamlandı. Yapılan dönem sonu programında minik Kur'an kursu öğrencilerinin hep bir ağızdan söyledikleri ilahi ve okudukları Kur'an-ı Kerim dinleyenleri mest etti.

Dönem sonu nedeni ile Erenler Halk Eğitim Merkezinin Küpçüler Mahallesinde ki binasında düzenlenen yılsonu programına Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkan vekili Belgin Demirağ, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Erenler Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol, kursa katılan öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Şenol, "Bugün burada sizlerle haziran ayı itibari ile başlamış olan etkinliklerimizin veda programı için biraraya geldik. Çocuklarımıza Kuran eğitimi, fen bilgisi, matamatik, türkçe, sosyal bilgiler konusunda etkinlikler yaparak çocuklarımıza hizmet sunmaya çalıştık. Kaymakamlık, Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bize her zaman destek vermiş ve yanımızda olmuşlardır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Halk Eğitim Müdürü Şenol'un konuşmasının ardından ise kurslarda dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi. Kuran okumada dereceye giren öğrencilerden Birinci Yunus Emre Şen ve İkinci Özer Platin'e hediyelerini Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak verdi. Mızrak hediye takdimi esnasında yaptığı kısa konuşmada Halk Eğitim Merkezlerinin önemine dikkat çekerek, "Ülkemizde genellikle yaz aylarında halk eğitimler tatile girer. Ama Erenler'de durum farklı. Öğrencilerimiz başta Kuran-ı Kerim olmak üzere diğer sosyal faaliyetlerle çok güzel etkinliklerde bulunmuşlar ve yazı boş geçirmemişler. Bu alanda göstermiş olduğunuz başarı başka alanlarda da Türkiye'mize hizmet edecek şekilde devam etsin. Sizlere güveniyor ve sizinle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yine Kuran okuma üçüncüsü Veranur Kotan ve Dördüncü Amine Oral'a hediyelerini ise Erenler Belediye Başkan Vekili Belgin Demirağ verdi. Demirağ burada yaptığı konuşmada, "Böyle güzel bir program hazırladığı için ilçe halk eğitim müdürümüzü tebrik ediyorum. Çocuklarımıza da bu güzel program için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Beşinci Yusuf Zafer Ercan ve Altıncı Asmin Tala'ya ise hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten verdi. Özten ise, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah yolunda bir yaz'larını burada geçirdiler. Bizim arkamızdan Fatiha okuyacak nesiller var Allah'a şükür" şeklinde konuştu.

Program daha sonra Kurs öğrencilerinin okuduğu ilahi ve Kuran'ı Kerim tilaveti ile devam ederken oluşan ortam katılımcıları mest etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler'de Yaz Kurslarında Dönem Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement