Erkal, Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

Erkal, Seçim Bürosunu Açtı

Erkal, Seçim Bürosunu Açtı

Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, Turgut Temelli Caddesi’nde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

04.02.2014 16:31

Saadet Partisi'nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, Turgut Temelli Caddesi'nde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığına aday olan Erkal, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da geçmiş dönemde 10 yıl belediye başkanlığı yapan Erkal, Malatya merkezde seçim bürosunu açtı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya ve Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydederek, "30 Mart'ta yerel seçimler yapılacak. Bu seçim, büyükşehir olan Malatya'nın temelinin atılacağı bir seçim olacak. Gelecek yüz yılımızın istikbalini belirleyecek bir seçim yapılacak. Birilerinin dayattığı bir adayı mı seçeceğiz? Yoksa ehliyet ve liyakat sahibi, Malatya'yı ileri noktalara götürecek adayı mı seçeceğiz? İşte bu seçim o yüzden büyük önem taşıyor. Oy, vebal isteyen bir iştir. Bir kağıt parçasını götürüp, sandığa atmıyorsunuz. Torunlarınızın ve çocuklarınızın istikbalini sandığa atıyorsunuz. Geçmişte kaybedilen yılları, inşallah gelecekte tekrar telafi etme seçimi olacak" dedi.

"ŞEHRİN GELECEĞİNİ BELİRLİYORSUNUZ"

Saadet Partisi'nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal ise tercih ve takdir hakkının önemine değinerek, "Tercih ve takdir hakkı basit bir tercih hakkı ya da tek oy gibi gözükür. Ama bunlar birleştiği zaman ortaya bir ülkenin, bir kentin geleceği belirlenmiş olur" ifadelerini kullandı.

Erkal, takdir ve tercih hakkıyla kentin yüz yıllık geleceğinin belirlendiğini kaydederek, "hatır gönülle, rica minnetle ve popülist yaklaşımlarla bu işler olmaz. Allah aşkına bu işleri ciddiye alınız. Benim şahsım hiç önemli değil. Ama bir milyon Malatya'nın hak ve hukuku önemlidir, değerlidir, gereklidir" dedi.

Yoğun bir istişare sürecinin ardından büyükşehre talip olduğunu belirten Erkal, şunları söyledi:

"Malatya'nın bütün kesimleriyle, herkesle, her siyasi görüşle ve her yaklaşımla istişare ettik. Bu kararı bir yıllık bir istişare sonucu aldık. Kalbimiz o yüzden çok rahat. İstikametten taviz vermeden, popülizm yapmadan, millete yalan söylemeden; siyasete kalite ve seviye getirerek Malatya'yı, Türkiye'nin gündemine oturtacağız. İsimleri muhatap almam, ben zihniyetleri ve sistemleri sorgularım. Yanlış yapan olsa babamın oğlu da olsa sorgularım ve hesaba çekerim. Gelin ortaya irade koyun. Gelin proje ve hedef koyun. Birilerinin eteklerinin altına saklanarak siyaset yapmayın. Gelin Malatya halkına düşüncenizi, vizyonunuzu, projenizi, hedefinizi, yaklaşımınızı, iradenizi ve zihniyetinizi anlatın. Hodri meydan." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkal, Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan fırat: doğanşehir polat kasabasından partinin aşığıyız en az 150 tane oy çıkartacaz.secim bürosu acacağız ihtiyaclarımızın karşılanarak gereğinin yapılmasın istiyoruz .5492011000 nolu telefonun aranmasın istiyoruz 0 0 Yanıtla

Advertisement