Erkan Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır - Son Dakika
Yerel

Erkan Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Erkan Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Erkan Eğitim Kurumları, bünyesine 23. Eğitim kurumu olarak iki yıl önce kazandırdığı Erkan Koleji'nin eğitim öğretim kadrosu yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

30.08.2012 10:27  Güncelleme: 10:31

Adana Eğitim dünyasına 25 yılda, 23 farklı bölüm ve yılda ortalama 7000 öğrenci kapasitesi ile hizmet veren Erkan Eğitim Kurumları, bünyesine 23. Eğitim kurumu olarak iki yıl önce kazandırdığı Erkan Koleji'nin eğitim öğretim kadrosu yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Okul yemekhanesinde sabah kahvaltısıyla başlayan toplantıya, Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, yönetim kurulu üyeleri Serdar Hatipoğlu ile Erdal Hatipoğlu da katıldı.

Coşkuyla yapılan 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılısene başı öğretmenler kurulunda; Okul Öncesi, İlköğretim, Anadolu Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde görev alan İdareci ve öğretmenler yapılan kahvaltı sonrasında birbirleri ile tanıştırıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, tüm eğitim öğretim kadrosuna başarı dileğinde bulunarak, "Eğitim aileden çevreye, çevreden topluma karşılıklı etkileşerek gelişen ve sürekliliği olan bir bütündür. Bu bütünlüğün en yoğun yaşandığı temel süreç ise bireyin öğrenim hayatıdır.

Bu bilinçle, Erkan Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Erkan Koleji'nin hedefi Okul Öncesi Eğitim, İlköğretim ve Orta Öğretim bölümlerinin her aşamasında öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır" dedi.

Tüm eğitim öğretim kadrosuna yeni dönemle ilgili yapılacak çalışmaların anlatıldığı toplantıda konuşan Erkan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Hatipoğlu ise, okulun Eğitim Koordinatörlüğüne Erkan Eğitim Kurumlarının kuruluşundan bugüne birçok yönetim kademesinde görev yapan usta eğitimci İzzettin Yüzçelik'in, Anadolu Lisesi Müdürlüğüne ise deneyimli eğitimci Ahmet Ayyıldız'ın atandığını duyurdu.

Hatipoğlu, Adana'ya kurumlarının 24'ncü eğitim halkası olarak bir de Erkan Anadolu Sağlık Meslek

Lisesi'ni de kazandırdıklarını belirterek, başladığı konuşmasında, kurumlarının eğitim ilkelerini dikkati çekti.

Hatipoğlu, "Erkan Koleji, siz değerli öğretmenlerimizle birlikte, geleceği hayalleriyle inşa edecek, bu hayalleri projelendirerek hayata geçirecek, istekli ve üretici bireyler yetiştirecektir. Erkan Koleji, inanıyorum ki hak ettiği ulusal ve uluslararası saygınlığa en kısa zamanda ulaşacaktır" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu ise,

öğretmenlere hitaben, "Erkan Kolejinden yetişecek öğrencilerin topluma faydalı bireyler olması sizlerin sayesinde gerçekleşecek" diyerek,

şöyle devam etti:

"Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimi rehber edinen, yeniliklere açık, edebi ve sanatsal yaklaşımları gelişmiş, bilişim teknolojileri ve sosyal bilimleri yaşamın her safhasında kullanabilen, Birden fazla dil öğrenerek farklı kültürlerden daha fazla yararlanabileceği düşüncesini benimsemiş, ulusal ve uluslar arası platformlar da kendisini ifade edebilen, sorumluluk sahibi ve inisiyatif kullanan öğrenciler yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz."

Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik ise "Büyük emekler harcanarak eğitim ve öğretime başlayan Erkan Koleji, mevzuatımız gereği ilk toplantısını gerçekleştirdi. Müfredatımızı hazırlamak için zümre toplantılarımızı da gerçekleştirdik. Sabır, sadakat, özveri, sevgi ve saygı içerisinde hedeflerimize ulaşmak için çok çalışacağız. Geleceğin teminatı gençlerimizi Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş medeniyete ulaştırmak asli görevimizdir" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkan Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement