Erzincan Refahiyespor Kendi Evinde Galip - Son Dakika
Yerel

Erzincan Refahiyespor Kendi Evinde Galip

Erzincan Refahiyespor Kendi Evinde Galip

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Erzincan Refahiyespor kendi sahası ve seyircisi önünde İskenderunspor 1967 ile karşılaştı.

18.11.2012 17:26

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Erzincan Refahiyespor kendi sahası ve seyircisi önünde İskenderunspor 1967 ile karşılaştı. Erzincan Refahiyespor karşılaşmadan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda coşkulu taraftar desteği ile oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ve oyuna ağırlığını koyan yeşil beyazlı ekip, ilk yarı süresince rakip kale önünde pozisyon üretmeye çalıştı. Rakip takım karşısında geliştirdiği ataklar ile birçok gol pozisyonu bulan Erzincan Refahiyespor elde ettiği pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skor ile bitti.

Maçın ikinci yarısında oyunu orta sahada kabul eden ve rakibin ataklarını karşılayan yeşil beyazlı ekip, geliştirdiği kontrataklar ile rakip kalede etkili olmaya başladı. Dakikalar 59'u gösterdiğinde Erzincan Refahiyespor'dan Recep Gayık ceza sahası içinde yaptığı etkili vuruş ile durumu 1-0'a taşıdı. Bu golün ardından İskenderunspor 1967 kalesinde iyice baskısını arttıran Erzincan Refahiyespor maçın son bölümlerinde Serdal Öz'ün ayağından bulduğu gol ile durumu 2-0 yaptı ve karşılaşma Erzincan Refahiyespor'un 2-0'lık galibiyeti ile sona erdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Refahiyespor Kendi Evinde Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement