Erzurum'da 118 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurum'da 118 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Erzurum\'da 118 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi
24.01.2014 16:20  Güncelleme: 16:18

Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalarda 118 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü Ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalarda 118 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği görevlilerince 4 farklı iş yerinde yapılan aramada sınır aşırı uzak doğu ülkelerinden yurda illegal şekilde girişi sağlanan gümrük kaçağı ve klonlanmış 115 adet kaçak ve 3 adet çalıntı olmak üzere genel toplamda 118 adet cep telefonu ele geçirildi.

Aramaya konu 4 iş yeri sahibi F.K, V.Ç, O.S ve F.T. isimli şahıslar hakkında ve iş yerinde çalışan 1 suça sürüklenen çocuk K.E.Ç. hakkında yasal işlem yapılarak konuyla ilgili yasal tahkikat başlatıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da 118 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi - Son Dakika


Advertisement