Erzurum'da Kaldırımlara Tezgah Kuran Satıcılar Kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Kaldırımlara Tezgah Kuran Satıcılar Kaldırıldı

Erzurum'da kaldırımlara tezgah açan seyyar satıcılar zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

12.10.2013 13:43

Erzurum'da kaldırımlara tezgah açan seyyar satıcılar zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Yakutiye Belediyesi tarafından bayram öncesinde seyyar satıcıların kurulmamasına yönelik alının kararın ardından, zabıta ve polisler tarafından Gürcükapı semtinde bankalar civarındaki kaldırımda vatandaşların geçmesini engelleyen seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenlendi.

Seyyar satıcılar bulunduğu yere gelen Konfeksiyoncular ve İmalatçılar Odası Başkanı Fuat Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i telefonla arayarak, seyyar satıcılara bayrama kadar burada kalmaları için izin istedi. Olumsuz yanıt alınmasının ardından kaldırımlardaki seyyar satıcılar ekipler tarafından kaldırıldı.

Tezgahlarını toplamak istemeyen seyyar satıcılar ile zabıta ekipleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Polis ekiplerinin yardımıyla olay büyümeden önlendi.

Seyyar satıcılık yapan Ramazan Özoltulular, buradaki seyyar satıcıların borç para alarak tezgahlarını açtıklarını belirterek, "Bizim yaşama hakkımız yok mu? Bayramda elbise ayakkabı alamıyoruz. Genciz, 25 yaşındayız işimiz yok, ne yapacağız. Ekmeğimizi alnımızın teriyle kazanmak istiyoruz. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Lütfen bayrama kadar bize izin versinler" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Kaldırımlara Tezgah Kuran Satıcılar Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement