Erzurum'da Nisan ayında 15 trafik kazası meydana geldi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Nisan ayında 15 trafik kazası meydana geldi

Erzurum\'da Nisan ayında 15 trafik kazası meydana geldi

Erzurum'da jandarma bölgesinde Nisan ayında meydana gelen trafik kazaları hakkında bilgi verildi. 15 kazada hayatını kaybeden olmazken 33 kişi yaralandı. Ülkemizdeki trafik kazalarının önüne geçilememesi ve sürücü hatalarının ön plana çıkması endişe verici bir durum olarak değerlendirildi.

13.05.2024 09:38

Erzurum'da jandarma bölgesinde Nisan ayında 15 trafik kazası meydana geldi.

Yapılan tüm uyarılara ve alınan önlemlere rağmen ülkemizde bir çok canın yitirilmesine sebep olan trafik kazalarının önüne geçilemiyor. Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı'nın ülkemizdeki 2024 yılı kaza istatistiklerine bakıldığında kazalara neden unsurlarda sürücü hataları önemli şekilde ön plana çıkarken kusur olarakta ; araç hızını yol, hava ve trafiğin gerektirdiği şartlara uydurmamak olarak tespit edildi.

Erzurum Jandarma bölgesinde 2024 Nisan ayı içinde 15 yaralamalı-ölümlü kazada, 6 maddi hasarlı kaza gerçekleşti. Kazalarda hayatını kaybeden olmazken 33 kişi yaralandı. 2024 yılı ilk dört ayında ise 48 yaralamalı-ölümlü kazada, 21 maddi hasarlı kaza gerçekleşti ve toplam 113 kişi yaralandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Nisan ayında 15 trafik kazası meydana geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement