Erzurum ve Çankırı Basın Dernekleri Bartın'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Erzurum ve Çankırı Basın Dernekleri Bartın'da Buluştu

Erzurum ve Çankırı Basın Dernekleri Bartın\'da Buluştu

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası gazeteciler Derneği (TKÜUGD) ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyon Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği Özgür Alontor’u Bartın’da ağırladı.

18.08.2015 12:59

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası gazeteciler Derneği (TKÜUGD) ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyon Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği Özgür Alontor'u Bartın'da ağırladı.

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyon Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği Özgür Alontor ve dernek üyeleri Bartın'an çalışma ziyaretinde bulundu. Misafir gazetecileri, Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası gazeteciler Derneği (TKÜUGD) ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, yardımcısı Selim Bostancı ile araştırmacı yazar Çetin Asma karşıladı.

Ziyarette konuşan Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, "Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun beyle, Çankırı Gazeteciler Derneği Başkanımız Özgür beyi ağırlıyoruz. Feridun bey aynı zamanza Gazeteciler Konfederasyonunun başkan vekilliğini yürütüyor. Ben Bartın Gazeteciler Derneği başkanı olarak sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Türkiye'nin en güzel illerinden olan Bartın'da sizleri görmekten oldukça mutluyum. Ülkemizin sıkıntılı günler yaşadığı bu günlerde bu buluşmalar milli birliğimiz içinde çok önemli. Sizleri aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz" dedi.

"ZİYARETİMİZ DAYANIŞMAYA DÖNÜŞTÜ"

Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği Özgür Alontor ise yaptığı konuşmada, "Ziyaretimiz güzel bir dayanışmaya dönüştü. Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyon Başkanı Feridun Fazıl Özsoy da, "Konfederasyonumuz 81 cemiyet ve 8 federasyonu içinde barındıran bir kuruluş. Buna Çankırı ilimizi de bünyemize katacağız. Bu yüzden mutluyuz. Bu birliktelikten dolayı Bartın Gazeteciler Derneği Başkanımız Güngör Yavuzaslan'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gazeteciler Konfederasyonunun çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantı da ayrıca Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği Özgür Alontor tarafından Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyon Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve Bartın Gazeteciler Dernek Başkanı Güngör Yavuzaslan'a Çankırı'nın sembolü tuz lamba hediye edildi.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası gazeteciler Derneği (TKÜUGD) ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan'da misafirlere Bartın Belediyesi Kültür Yayınlarından olan Çatin Asma ile ortak yazdıkları Kalemin Aydınlığında bir ömür adlı kitabı hediye etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum ve Çankırı Basın Dernekleri Bartın'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement