ESAB'ın Emirdağ Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

ESAB'ın Emirdağ Ziyaretleri

ESAB\'ın Emirdağ Ziyaretleri

Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri Emirdağ ilçesini ziyaret ettiler.

26.05.2014 12:20  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir- Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri Emirdağ ilçesini ziyaret ettiler.

ESAB Yönetim Kurulu üyeleri, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca'yı ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde Eskişehir'de yapılacak olan kültür ve sanat etkinlikleri üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Her iki ziyarette de; Emirdağ Kaymakam Akın Ağca ile Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'a birer proje dosyası sunan ESAB Başkanı Urfalı; "Biz dernek olarak kültürümüzü ve sanatımızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışıyoruz. Yurdumuzun ve dünyanın her tarafına dağılan hemşehrilerimiz arasında gönül köprüsü kurmak gayretindeyiz. Bu bakımdan hem kaymakamlığın, hem de belediyenin yapmayı düşündüğü her etkinliğe katkı, destek sağlamaya ve ortak çalışmalar yapmaya hazırız" dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ise; "ESAB kısa zamanda gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleriyle önemli noktalara geldi ve kültür ve sanatımızı gerçek anlamda temsil ederek gayretli çalışmalar içinde bulundu. Biz ESAB'la birlikte ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Kendilerine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca da ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada; "Zamanım elverdiği sürece ESAB'ın etkinliklerine Emirdağ'dan Eskişehir'e giderek katılmaya çalışıyorum. Sizler memleketimiz için, güzel sanatsal ve kültürel etkinlikler yapıyorsunuz. Sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde Emirdağ'ının bütün sivil toplum kuruluşlarını içine alacak çalışmalar yapacağız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ESAB'ın Emirdağ Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement