Esentepe İlkokulu, Sakatlar Derneğinin Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Esentepe İlkokulu, Sakatlar Derneğinin Oldu

Esentepe İlkokulu, Sakatlar Derneğinin Oldu
20.05.2013 13:50

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait Esentepe İlkokulu'nun binası, Kastamonu Sakatlar Derneği'ne tahsis edildi.

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait Esentepe İlkokulu'nun binası, Kastamonu Sakatlar Derneği'ne tahsis edildi.

Yeni okul binası yapıldıktan sonra uzun süredir boş duran Esentepe İlkokulu'nun derneğe tahsisiyle ilgili protokol Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ve dernek başkanı Serhat Yolasığmazoğlu tarafından imzalandı.

Dernek, binanın gerekli bakım ve onarımını yaptırdıktan sonra yine eğitim amaçlı kullanacak ve mahalle sakinleri için burada çeşitli kurslar açılacak.

ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Hüseyin Üster Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğrenim gören bir öğrencinin okul içinde dolaşabilmesi için tekerlekli sandalye hediye etti.

Sandalye Sakatlar Derneği'nde okul müdürüne teslim edildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esentepe İlkokulu, Sakatlar Derneğinin Oldu - Son Dakika


Advertisement