Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Eskişehir'de kendilerini belediye personeli gibi tanıtıp, yardımda bulunacakları bahanesiyle yaşlı kadının evine girip bileziklerini aldığı iddia edilen 3 kişi aranıyor.

Eskişehir'de kendilerini belediye personeli gibi tanıtıp, yardımda bulunacakları bahanesiyle yaşlı kadının evine girip bileziklerini aldığı iddia edilen 3 kişi aranıyor.

Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak'ta bulunan Fethiye Öztürk'ün (73) evine henüz kimliği belirlenemeyen bir kamyonetle 3 kişi geldi. Söz konusu şahıslardan 2'si Öztürk'e kendilerini belediye personeli gibi tanıtıp yardımda bulunacaklarını, fakat araçta müdürlerinin olduğu ve yardımı alabilmesi için kolundaki bilezikleri saklamasını istedi.

Bileziklerini ilk önce elbisesinin içine saklayan yaşlı kadın, şahısların

"Ölçü almak için terzi gelecek. Bileziklerini başka bir yere sakla" ifadeleri üzerine evin salonunda bulunan yorganların arasına koydu. Daha sonra Öztürk, müdür olarak tanıtılan şahıslarla evin mutfağını gezmeye başladı. Bu sırada Öztürk'ün kocasının eve gelmesiyle panikleyen şüpheliler, olay yerinden hiçbir şey söylemeden ayrıldı.

Durumdan şüphelenen yaşlı kadın, bileziklerini sakladığı yerde bulamayınca polise haber verdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Muhabir: Fatih Doğan

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA