Odunpazarı Belediyesi'nin kadına yönelik şiddete dikkati çekmek amacıyla Yahnikapan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği etkinlikte kadınlar, turuncu balonları ve güvercinlerini gökyüzüne bıraktı.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, sivil toplum örgütleri ve turuncu hareket üyelerinin katıldığı bildirildi.
Fidan dikimi gerçekleştirilen etkinlikte, kadına şiddet ve bu şiddetin önlenmesi ile ilgili yapılan konuşmaların yapıldığı köy kahvesindeki toplantı sonrasında, Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kadınlara çiçek verildi.
Program sonunda kadınların, turuncu balonları ve barış güvercinlerini gökyüzüne bıraktı.
Son Dakika › Yerel › Eskişehir'de Kadınlar Güvercin Uçurdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?