Eskişehir'de Pazar Kahvaltılarında Sıcak Simit Kuyruğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eskişehir'de Pazar Kahvaltılarında Sıcak Simit Kuyruğu

Eskişehir\'de Pazar Kahvaltılarında Sıcak Simit Kuyruğu
28.04.2024 12:35

Eskişehir'de pazar kahvaltılarında adeta bir gelenek haline gelen sıcak simit, fırın önlerinde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Sabah saatlerinde fırın önlerinde oluşan uzun kuyruklar dikkat çekti. Bir klasik haline gelen sıcak simidi pazar günü kahvaltı sofralarından eksik etmek istemeyen vatandaşlar, fırıncıların işlerini yoğunlaştırdı. Sabah erken saatlerinden öğle saatlerine kadar devam ettiği görülen kuyruğa giren vatandaşlar dakikalarca beklemeyi göze alırken, fırın işletmeleri müşterilerine ürünlerini yetiştirebilmek için hiç dinlenmeden üretime devam etti.

Eskişehir'de pazar kahvaltılarında adeta bir gelenek haline gelen sıcak simit, fırın önlerinde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu.

Sabah saatlerinde fırın önlerinde oluşan uzun kuyruklar dikkat çekti. Bir klasik haline gelen sıcak simidi pazar günü kahvaltı sofralarından eksik etmek istemeyen vatandaşlar, fırıncıların işlerini yoğunlaştırdı. Sabah erken saatlerinden öğle saatlerine kadar devam ettiği görülen kuyruğa giren vatandaşlar dakikalarca beklemeyi göze alırken, fırın işletmeleri müşterilerine ürünlerini yetiştirebilmek için hiç dinlenmeden üretime devam etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Pazar Kahvaltılarında Sıcak Simit Kuyruğu - Son Dakika


Advertisement