Eskişehir'de Fatih Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlar bir araya geldi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Fatih Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlar bir araya geldi

Eskişehir\'de Fatih Mahallesi\'nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlar bir araya geldi

Eskişehir Fatih Mahallesi'nde genç muhtarın organize ettiği iftar yemeğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen iftara yoğun katılım sağlandı ve mahalleli, emeği geçenlere teşekkür etti. Muhtar Eda Yıldırım, birlik ve beraberlik içinde güzel bir akşam geçirdiklerini belirtti.

17.03.2024 11:53  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de Fatih Mahallesi'ndeki vatandaşlar genç muhtarları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelerek keyifli zaman geçirdi.

Düzenlenen iftar programı vesilesiyle bir araya gelen Fatih Mahallesi'ndeki vatandaşlar oruçlarını birlikte açtı. Mahalle muhtarı tarafından hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen iftara yoğun katılım gösteren mahalleli, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. İftarla ilgili konuşan Muhtar Eda Yıldırım, "Mahallemizle iftarda bir araya geldik. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da topluca iftar yapmak nasip oldu. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir akşam geçirdik. Katılım sağlayan mahalle halkımıza teşekkürü borç bilirim" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Fatih Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlar bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement