Eskişehir İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunları, Bozüyük'te ilk kez Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası'nda bir araya geldi.
Eskişehir İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunlarından Kamil Subaşı tarafından organize edilen programa, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ilk mezunlar katıldı. Düzenli olarak bir araya gelen Eskişehir İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunlarının son buluşma yeri Bozüyük manzarasına hakim Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası oldu. İlk kez Bozüyük'te buluşan mezunlar birbirleriyle hasret gidererek bol bol sohbet ettiler ve öğrencilik anılarını tazelediler.
Organizasyonu gerçekleştiren Kamil Subaşı'na nazik daveti için teşekkür eden Başkan Bakıcı duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerin sohbetlerine ortak oldu. Bakıcı "Allah inşallah sizlere daha uzun seneler okul anılarınızı, sağlıkla paylaşmayı nasip etsin" diyerek oradan ayrıldı. - BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Eskişehir İmam Hatip Lisesi Mezunları Bozüyük'te Bir Araya Geldi - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?