Eskrim Sporcusu İrem Karamete7nin Başarısı Gediz'i Gururlandırdı - Son Dakika
Yerel

Eskrim Sporcusu İrem Karamete7nin Başarısı Gediz'i Gururlandırdı

Eskrim Sporcusu İrem Karamete7nin Başarısı Gediz\'i Gururlandırdı

Gedizli İrem Karamete, eskrim sporunda 32 yıl süren sessizliği bozdu ve bu başarıya ulaşan ilk Türk olma unvanını elde etti.

10.06.2016 11:41

Gedizli İrem Karamete, eskrim sporunda 32 yıl süren sessizliği bozdu ve bu başarıya ulaşan ilk Türk olma unvanını elde etti.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, " Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen ve Rio 2016 Olimpiyat Oyunları Avrupa Seçme Müsabakaları Bayan Flöre kategorisinde Türkiye adına yarışan Gedizli İrem Karamete, rakiplerine ezici üstünlük sağlayarak 2'nci olarak bizleri fazlasıyla onurlandırmıştır. Gedizli milli bir sporcunun böyle bir başarıya imza atması göğsümüzü fazlasıyla kabartmıştır. Kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki tüm müsabakalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İrem'in babası Mehmet Karamete'ye Gediz Ansiklopedisi ile ilçenin tarihini anlatan çeşitli kitaplar hediye etti.

Mehmet Karamete de kızı İrem Karamete'nin başarılarını anlatan fotoğrafları Gediz Belediyesi adına Başkan Mehmed Ali Saraoğlu'na takdim etti. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskrim Sporcusu İrem Karamete7nin Başarısı Gediz'i Gururlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement