Eşme Kaymakamı Halim, Üretim Tesislerine Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eşme Kaymakamı Halim, Üretim Tesislerine Ziyaret Etti

Eşme Kaymakamı Halim, Üretim Tesislerine Ziyaret Etti

Uşak Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Emniyet Müdürü Ahmet Kahraman ile birlikte Gedik Piliç ve ve Çavuşoğlu Yem Tesislerini ziyaret etti.

31.10.2013 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Emniyet Müdürü Ahmet Kahraman ile birlikte Gedik Piliç ve ve Çavuşoğlu Yem Tesislerini ziyaret etti. Üretimin öneminden söz eden Kaymakam, Halim, ilçede istihdam oluşturan ve üretim yapan herkese müteşekkir olduklarını belirtti.

Eşme'nin hayvancılıkta Ege Bölgesinde başta gelen bir ilçe olduğunu, Çavuşoğlu Yem Tesisi sahibi Hüseyin Yanık ile Gedik Piliç firmasının sahibi Halil Gedik'e başarılı çalışmalarından ve ilçeye kazandırdıkları yeni tesislerden dolayı tebrik eden Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, "Cumhuriyetimizin 90. Yılını kutladığımız bu günlerde üretimin önemi daha da artıyor. Bir ülkenin, ilin veya şehrin gelişip kalkınmasında bu tür tesislerin önemi büyük. Devlet olarak yatırım yapıp, istihdam oluşturan ve üretim yaparak kama değer oluşturan herkesin yanındayız. Eşmeli yatırımcılarımıza da bu anlamda kutluyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşme Kaymakamı Halim, Üretim Tesislerine Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement