Esnafın Motosiklet Parkı Nedeniyle Mağduriyeti - Son Dakika
Yerel

Esnafın Motosiklet Parkı Nedeniyle Mağduriyeti

Esnafın Motosiklet Parkı Nedeniyle Mağduriyeti

Eskişehir'in bir ara sokağında çevreye bilinçsizce park edilen motosikletler nedeniyle işletmelerinin önü kapanan esnaf, uzun süredir yetkililerden çözüm beklemesine rağmen kimseye sesini duyuramıyor. Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Bayramyeri Sokak'ta işletmelerin önüne bilinçsizce park edilen motosikletler esnafın tepkisini toplamaya devam ediyor. Esnaf, işletmelerinin önünün kapatılmasından ve yol üzerinde meydana gelen kötü manzaradan rahatsız oluyor. Konuyla ilgili çok defa şikayetlerini belirten ve yetkililere çağrıda bulunan esnaf, kimsenin seslerini duymaması nedeniyle mağduriyet yaşıyor.

14.04.2024 15:13

Eskişehir'in bir ara sokağında çevreye bilinçsizce park edilen motosikletler nedeniyle işletmelerinin önü kapanan esnaf, uzun süredir yetkililerden çözüm beklemesine rağmen kimseye sesini duyuramıyor.

Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Bayramyeri Sokak'ta işletmelerin önüne bilinçsizce park edilen motosikletler esnafın tepkisini toplamaya devam ediyor. Özellikle akşam saatlerine doğru birçok kuryenin park ettiği sokakta bulunan esnaf, işletmelerinin önünün kapatılmasından ve yol üzerinde meydana gelen kötü manzaradan rahatsız oluyor. Konuyla ilgili çok defa şikayetlerini belirten ve yetkililere çağrıda bulunan esnaf, kimsenin seslerini duymaması nedeniyle mağduriyet yaşıyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnafın Motosiklet Parkı Nedeniyle Mağduriyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement