Esnaflardan Pankartlı Çağrı: Esnafına Sahip Çık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Esnaflardan Pankartlı Çağrı: Esnafına Sahip Çık

Esnaflardan Pankartlı Çağrı: Esnafına Sahip Çık
17.05.2016 12:41

Batmanda, ulusal marketler karşısında zor durumda olan bakkal ve marketler, astıkları pankart ile seslerini duyurmaya çalıştılar.

Batmanda "Esnafına sahip çık" kampanyası

Batmanda ulusal marketler zinciri ve alışveriş merkezlerine karşı direnen esnaflar, sahipsizlikten ve ilgisizlikten yakındı.

Vatandaşların tüketimlerini genelde ulusal marketlerde ve büyük alışveriş mağazalarında yaptıklarını belirten esnaflar, duruma dikkat çekmek amacıyla bazı yerlere pankart astılar.

Her gün kentin değişik mahallelerinde açılan ulusal marketler, esnafı iş yapamaz hale getirdi. Batman merkezde bir işyeri önüne asılan pankartta durumu özetlemeye çalışan bir esnaf, oldukça dikkat ekici bir mesaj verdi.

Üzerinde "Batmanlılar, yerli marketine sahip çık. İşsizlik, durgunluk son bulsun. Ulusal marketlere son. Batman esnafı" yazısı esnafın geldiği aşamayı gösterdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Esnaflardan Pankartlı Çağrı: Esnafına Sahip Çık - Son Dakika


Advertisement