Esnaflık Hayat Üniversitesinin En Önemli Fakültesi" - Son Dakika
Yerel

Esnaflık Hayat Üniversitesinin En Önemli Fakültesi"

Esnaflık Hayat Üniversitesinin En Önemli Fakültesi"

Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Hayat üniversitesinin en önemli fakültesi gibi.” dedi.

25.05.2016 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Hayat üniversitesinin en önemli fakültesi gibi." dedi.

Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından düzenlenen Ahilik Haftası Töreni Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Törene KESOB tarafından Yılın Ahisi seçilen Kayseri Milletvekili ve Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, oda başkanları, ilçe belediye başkanları, esnaf ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kurum ve kuruluşların yöneticilerinin esnaf olmasından dolayı,kentteki esnaların şanslı olduğunu dile getirdi. Esnaflığı, 'hayat üniversitesi' şeklinde tanımlayan Başkan Mustafa Çelik, "İnsan ilişkileri, personel yönetimi, finans yönetimi, iş yönetimi ve planlama, sosyal ilişkiler gibi konuları esnaflık sayesinde öğrendik. Şimdi de öğrendiklerimizi hayatımızda uyguluyoruz" diye konuştu. Salondaki gençlere de bir tavsiyede bulunan Başkan Çelik, "İstediğiniz mesleği seçin; ama önce esnaflığı öğrenin. O zaman hayatta başarılı olursunuz." diye konuştu.

Törende Yılın Ahisi seçilen Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş'a kaftan giydirildi. Törende ayrıca farklı mesleklerde seçilen yılın esnaflarına Başkan Mustafa Çelik ve diğer yöneticilerce plaketleri verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaflık Hayat Üniversitesinin En Önemli Fakültesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement