Espiye Belediye Başkanı Karadere Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Espiye Belediye Başkanı Karadere Açıklaması

14.02.2012 14:20

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, 2012 yılının, ilçe açısından hizmet yılı olacağını söyledi.

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, 2012 yılının, ilçe açısından hizmet yılı olacağını söyledi.

Karadere, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak halka en iyi ve etkin hizmeti sunmayı kendilerine amaç edindiklerini belirtti.

Halkın kendilerine yüklediği hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirmek ve hizmetlerin en güzelini sunmak adına yürüttükleri çalışmaların gece gündüz devam ettiğini ifade eden Karadere, "İlçemizde önemli çalışmalar yürütülmektedir. Kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ihalesinin yer teslimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde kanalizasyon hattını bitirip Gazi Mustafa Kemal Caddesi'ni yeni görünümüne kavuşturacağız. Yer temini yapılan Kültür Sitesi'nin yapımına da gelecek aylarda başlayacağız. İlçemizde modern mezbaha, yeni belediye binası ve içme suyu projesini hayata geçireceğiz. Bu yıl ilçemiz açısından hizmet yılı olacak" diye konuştu.

Karadere, ayrıca, Tirebolu ilçesine bağlı bulunan ve 19 Şubat'ta yapılacak referandumla Espiye ilçesine bağlanacak olan Düzköy'e 25 yıldır su verdiklerini, köyün ilçeye bağlanmasıyla çok daha güzel hizmetler alacağını sözlerine ekledi.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Espiye Belediye Başkanı Karadere Açıklaması - Son Dakika


Advertisement