Ev Hanımları Usta Aşçılar Karşısında Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

Ev Hanımları Usta Aşçılar Karşısında Ter Döktü

Ev Hanımları Usta Aşçılar Karşısında Ter Döktü

Bağcılar’daki ev hanımları, Emine Beder gibi usta aşçıların karşısında ter döktü.

12.07.2014 17:53

Bağcılar'daki ev hanımları, Emine Beder gibi usta aşçıların karşısında ter döktü. Çeşit çeşit yemekler ve tatlılar yapan ev hanımlarından 85'ine de çeşitli hediyeler verildi.

Bağcılar Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan etkinlik alanında yemek yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan toplamda 85 ev hanımı, yaptıkları yemek, tatlı ve hamur işleriyle 4 kategoride jüri karşısında ter döktü. Yarışmaya katılan ev hanımları, birbirinden leziz hamur işlerini, zeytinyağlıları, ev yemekleri ve tatlıları değerlendirmek üzere jüriye sundu. Yarışmanın jüri üyeliğini ise Ramazan Bingöl, Emine Beder ve Nezihe Çetin yaptı. Seçimde zorluk çeken jüri üyeleri sonunda dereceye giren isimleri belirlediler. 1'inciliği cevizli baklava, sulu sarma, yuvarlama ve burma yapan yarışmacılar aldı.

Hediye takdim töreni öncesinde bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Çok farklı bir program düzenledik. Hanım kardeşlerimiz güzel bir organizasyonla dört farklı kategoride yarıştılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hepsi büyük bir heyecan yaşadılar. Bu yüzden bütün yarışmacılarımıza hediye ile ödüllendirdik" dedi.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri Başkan Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Bakanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula tarafından takdim edildi. Yarışmada dereceye giren ev hanımlarına ödülleri verilirken, 85 yarışmacıya da ayrıca hediyeler verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ev Hanımları Usta Aşçılar Karşısında Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement