Evreşe Belediyesinden Müzik Festivali - Son Dakika
Yerel

Evreşe Belediyesinden Müzik Festivali

Evreşe Belediyesinden Müzik Festivali

Gelibolu'ya bağlı Evreşe beldesinde geleneksel hale gelen, Evreşe Belediyesinin Müzik Festivali 3. yılında ünlü sanatçıları ağırlayacak.

19.06.2013 15:47  Güncelleme: 15:48

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesinde geleneksel hale gelen Evreşe Belediyesinin Müzik Festivali üçüncü yılında ünlü sanatçıları ağırlayacak.

Bu yıl 3. yapılacak olan Müzik Festivaline gençlerin gözdesi Gökhan Tepe ile fantazi müziğin sevilen sesi Kibariye, hayranları ile buluşacak. Evreşe beldesindeki Tunay Ünal stadında 30 Haziran Pazar gecesi gerçekleşecek olan Müzik Festivaline ilk yıl Ferhat Göçer, 2. yıl Rafet El Roman katılmıştı. Festivale davet edilen sanatçıların, tüm halkın sevdiği kişiler olmasına dikkat ettiklerini söyleyen Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, "Amacımız, hem beldemizde, hem de çevremizde yaşayan vatandaşları, müzik ziyafetinde bir araya getirmek. Bu yıl da çok sevilen 2 sanatçı, bizlerle birlikte olacak. Gökhan Tepe ile Kibariye konserlerine, vatandaşlarımızın büyük ilgi göstereceğinden eminim" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evreşe Belediyesinden Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement