Ezgi'nin Günlüğünden Unutulmaz Akşam - Son Dakika
Yerel

Ezgi'nin Günlüğünden Unutulmaz Akşam

Ezgi\'nin Günlüğünden Unutulmaz Akşam

Adapazarı Belediyesi Aralık ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Orhangazi Kültür Merkezi’nde konser veren Ezgi’nin Günlüğü grubu izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

23.12.2013 13:19

Adapazarı Belediyesi Aralık ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Orhangazi Kültür Merkezi'nde konser veren Ezgi'nin Günlüğü grubu izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Adapazarı Belediyesi'nin düzenlediği konserini Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ve çok sayıda Ezgi'nin Günlüğü hayranı izledi. Nazım Hikmet, Orhan Veli, Mevlana hatta Shakespeare gibi Türk ve Dünya şiirlerinin sözlerini notalara döküp, şairlerin verdiği duyguları daha etkili hale getirerek seslendiren Ezginin Günlüğü adlı grup sahnedeki performansları ile Adapazarlılara keyifli bir akşam yaşattı.

Vokalde Eylem Atmaca'nın büyülü sesine eşlik eden; gitarist Murat Kurt ise Adapazarlı hayranlarıyla zaman zaman sahnede oynayarak hayranlarına unutamayacakları bir müzik dinletisi sundu. Birbirinden güzel parçalarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları ile birlikte tek bir ağızdan söyleyen grup üyeleri Adapazarı'nda olmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Gece sonunda Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Vokalist Eylem Atmaca'yı ilçemizde verdikleri güzel bir konser nedeniyle tebrik ederek günün anısına çiçek ve plaket takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ezgi'nin Günlüğünden Unutulmaz Akşam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement