Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Ezine Meslek Yüksek Okulunda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, 2 yıllık bir emeğin alın terinin meyvelerini verdiği bir günü yaşadıklarını belirterek, "Ülkemiz insan gücüne yaklaşık 300 gencimiz daha katılmaktadır" dedi.
Laçiner, öğrencilere tavsiyelerde bulunup, "Eğitim hayatınıza son vermeyiniz. Eğitim hayatınıza kaldığınız yerden devam edip, dikey geçiş imkanını kullanıp, 4 yıllık bir okuldan mezun olabilirsiniz" diye konuştu.
Okul müdürü Doç. Dr. Mustafa Palaz ise öğrencilere daha sonraki yaşamlarında başarı ve mutluluk diledi.
Konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları dağıtıldı.
Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Tamer Bilacan, Belediye Başkan Vekili Ramazan Kocaöz ile davetliler ve veliler katıldı. - Çanakkale
Son Dakika › Yerel › Ezine Myo'da Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?