Aydınspor 1923'ün Taraftarı Dükkanını Logolarla Süsledi - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ün Taraftarı Dükkanını Logolarla Süsledi

Aydınspor 1923\'ün Taraftarı Dükkanını Logolarla Süsledi

Aydınspor 1923'ün Umurlu'da yaşayan fanatik taraftarı Erol Kahraman, takımına olan sevdasını dükkanının duvarlarına yansıttı.

30.12.2013 19:44  Güncelleme: 19:45

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Umurlu'da yaşayan fanatik taraftarı Erol Kahraman, takımına olan sevdasını dükkanının duvarlarına yansıttı.

Umurlu'da kasaplık yapan Erol Kahraman, dükkanının duvarlarını Aydınspor logolarıyla süsledi. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadroyu da dükkanının duvarlarına yansıtan Kahraman, Aydınspor'un hayatında çok önemli bir yer kapladığını söyledi.

İçeride-dışarıda Umurlu'daki bir çok taraftarla maçlara gittiklerini anlatan Kahraman, "Dükkanımı görünce şaşıranlar elbette oluyor. Ama bizdeki kara sevda gibi bir sevda. Aydınspor 1923'ü hayatımızın her anında yaşıyoruz. Bu sezon kötü gitsek de takımımızın destekçisiyiz. Devre arasında yapacağımız transferlerle inşallah ikinci yarıya daha güçlü gireriz" dedi.

Özellikle Aydın'daki maçlara yaklaşık 40 kişi gittiklerini belirten Kahraman, Aydınspor 1923'ün taraftarının her zaman yanında olduğunu söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ün Taraftarı Dükkanını Logolarla Süsledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement