Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtları Kermes Açtı - Son Dakika
Yerel

Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtları Kermes Açtı

Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtları Kermes Açtı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtları fakir öğrenciler yararına kermes açtılar.

13.05.2014 11:55

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtları fakir öğrenciler yararına kermes açtılar.

Öğrencilere barınma imkanı sağlayarak kurs ve eğitim desteği sağlayan Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtlarının yaptığı ortak kermes törenle açıldı. Kermesin açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti ilçe Başkanı Nizami Yancar, Belediye Yazı İşleri Müdürü Halis Kısakara, Belediye Muhasebe Müdürü Fahri Özdemir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sait Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Köseler, Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Akif Akpınar ve vatandaşlar katıldı. Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenen kermeste konuşan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kermesin hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak kermesi düzenleyen Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurdu'na teşekkür etti.

Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtları sorumlusu Abdurrahman Gültekin ise "Ülkemizin daha ileri seviyeye gelebilmesi için eğitimli insan sayısının artmasına yardımcı olmamız gerekiyor. Her şeyin başı eğitimden geçiyor. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza sahip çıkmak fedakarlıkla olur. Bu fedakarlığı gösteren herkese teşekkür ederim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih, Mimar Sinan ve Ferhatlar Öğrenci Yurtları Kermes Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement