Fatsa Anadolu Lisesi Bahçesine Sanat Evi Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Fatsa Anadolu Lisesi Bahçesine Sanat Evi Yapılıyor

Fatsa Anadolu Lisesi Bahçesine Sanat Evi Yapılıyor

Fatsa Anadolu Lisesi bahçesinde hayırsever vatandaş, Kemal Yalçın Sanat Evi inşaatı için Fatsa Kaymakamlığı ile bir protokol imzaladı.

11.06.2014 21:28  Güncelleme: 08:45

Fatsa Anadolu Lisesi bahçesinde hayırsever vatandaş Gayhan Yalçın tarafından babası Kemal Yalçın adına yaptırılacak Kemal Yalçın Sanat Evi inşaatı için Fatsa Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı.

Düzenlenen imza protokolüne Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Elmas, daire amirleri, Okul Müdürü Haluk Baycan ve hayırsever vatandaş Gayhan Yalçın katıldı.

İmza protokolünde bir konuşma yapan Okul Müdürü Haluk Baycan, "Okulumuzun bahçesine hayırsever vatandaşımız tarafından böyle bir sanat evinin yapılması gerçekten onur verici bir durum. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Fatsa adına örnek bir proje için bir araya geldiklerini belirten Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ise, "İlçemizdeki Anadolu Lisemiz önüne sanat evini yaptırma kararı alan Gayhan Yalçın'a çok teşekkür ediyorum. İlçemizde kabiliyetli insanlar çıktığı gibi bundan sonra da kabiliyetli çıkacak öğrencilerimiz var. Yapılacak olan sanat evinde kabiliyetli olan çocuklarımız çalışmalarını yapacak. Protokolünü imzaladık ve Fatsa'mıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Anadolu Lisesi Bahçesine Sanat Evi Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement