Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Mali Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Mali Genel Kurulu

Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Mali Genel Kurulu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi mali genel kurulu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın da katılımı ile gerçekleşti.

31.05.2014 16:14

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi mali genel kurulu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın da katılımı ile gerçekleşti.

Divan Başkanlığını Hikmet Özdemir yaptığı mali genel kurulda, raporların üyelere aktarılmasından sonra Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan dilek ve temenniler bölümünde kısa bir konuşma yaptı. Anlayan, "Önümüzdeki dönemde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanımızın yönetimi ile beraber güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Sizlerle beraber hem hizmet yapmaktan hem de siyaset yapmaktan mutlu olduğumu da ifade etmek istiyorum. Bizler 10 yıl boyunca Fatsa'nın her tarafında olduğu gibi sanayi sitemizde Fatsa Belediye'mizin imkanıyla ve başkanımızın başkanlığında sizlerle beraber güzel bir muhabbet içersinde elimizden geldiğince hizmet yapmaya çalıştık. Artık Büyükşehir olduk. Büyükşehir inşallah gerek Fatsa'mıza gerekse de Ordu ilimizin tamamına hizmet ve yatırım noktasında çok daha güzellikler katacaktır buna inanıyorum" dedi.

Başkan Anlayan'ın ardından kapanış konuşmasını yapan Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, mali genel kurula katılan üyelere teşekkür etti.

Genel kurula ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Eroğlu ve Fatih Erişmiş katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Mali Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement