Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları

08.07.2015 14:39

Fenerbahçe'de kampa dün katılan oyuncular, sabah antrenmanı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de kampa dün katılan oyuncular, sabah antrenmanı gerçekleştirdi.

Teknik direktör Vitor Pereira ve yardımcılarının yönetimde yaklaşık bir saat süren antrenmanda, Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki kampa dün katılan Luis Nani, Josef de Souza, Hakan Çinemre, Fabiano Ribeiro ve Erten Ersu yer aldı.

Sakatlığı bulunan Hasan Ali Kaldırım ise kondisyoner Fatih Yıldız ile takımdan ayrı çalıştı. Oyuncular, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanı şut çalışması ile tamamlandı.

Fenerbahçe takımına ziyaret

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren sarı lacivertli takımı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Başsavcı Vekili Ahmet Altun, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Tümgeneral Ali Özkaya ve Düzcespor Kulüp Başkanı Murat Caymaz ile Fenerbahçe Düzce Şubesi Başkanı Selahattin Kudu ziyaret etti.

Ziyarette teknik direktör Vitor Pereira ile bir araya gelen heyet, teknik ekip ve oyunculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Fenerbahçe, akşam yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement