Fenerbahçe Gönüllüler Derneği Köprübaşında - Son Dakika
Yerel

Fenerbahçe Gönüllüler Derneği Köprübaşında

Fenerbahçe Gönüllüler Derneği Köprübaşında

İstanbul Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uysal amcasının oğlu Av. İsa Uysal ile birlikte Köprübaşı’ya geldi.

02.10.2014 12:06

İstanbul Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uysal amcasının oğlu Av. İsa Uysal ile birlikte Köprübaşı'ya geldi.

İkili önce Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik'i ziyaret etti. Abdulkadir Çelik'e Fenerbahçe forması hediye eden Ali Uysal Galatasaraylı bir kaymakama Fenerbahçe forması hediye etmekten son derece mutlu olduğunu söyledi. Kaymakam Abdulkadir Çelik ise "İsimlerin önemi yok neticede hepsi bizim takımımız Fenerbahçe yada Galatasaray hiç fark etmez önemli olan sportmence dostluk içinde yaşamamız" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz'la birlikte Alanyolu Mahallesi'ni de ziyaret eden Ali Uysal "Doğduğum topraklara gelerek Fenerbahçe forması hediye etmek beni çok mutlu etti" diye konuştu. Alanyolu Okulunda öğrenci ve öğretmenlere 130 forma dağıtan Ali Uysal daha sonra Köprübaşı Büyükşehir Müdürü'nü ziyaret etti. Ardından Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen'e de forma hediye eden Uysal şunları söyledi: "Doğduğum ve çocukluğumun geçtiği topraklarda olmaktan ve burada kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi" Ali Uysal "Fenerbahçe sevgisini herkese vereceğiz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe Gönüllüler Derneği Köprübaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement