Fenerbahçe Otobüsüne Yapılan Silahlı Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe Otobüsüne Yapılan Silahlı Saldırı

06.04.2015 14:45

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde tedavi gören Kıran'ı ziyaret eden Gümrükçüoğlu'nun, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Kıran'a "geçmiş olsun" dileklerini ilettiği belirtildi.

Gümrükçüoğlu'nun Kıran'a "Allah seni çoluk çocuğuna, kızlarına bağışladı. Her zaman yanındayız. En ufak bir ihtiyacın olduğunda haberimiz olsun. Başhekimimiz, yöneticilerimiz ve çalışanlarımız senin için seferber oldu. Sağlığınla ilgili bilgileri aldık ve sağlığın her geçen gün iyiye gidiyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dediği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe Otobüsüne Yapılan Silahlı Saldırı - Son Dakika


Advertisement