Fethiye'de Zabıta Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Zabıta Haftası Kutlandı

Fethiye\'de Zabıta Haftası Kutlandı

Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başlanan Zabıta Haftası, Fethiye'de de Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başladı.

05.09.2013 10:01

Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başlanan Zabıta Haftası, Fethiye'de de Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başladı.

Fethiye Belediye Zabıtası bu hafta içerisinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. 4-9 Eylül Zabıta haftası nedeniyle Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bir dizi etkinlik düzenledi.

Programda, İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu. Törenin ardından Belediye Zabıta görevlileri Atatürk Anıtına kırmızı karanfiller bıraktılar. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halime Ok günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ok yaptığı konuşmada "Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Zabıta Teşkilatı, birçok olumsuzluğa, yeri geldiğinde karşılaştığı imkansızlıklara rağmen görev alanlarında vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Bu teşkilat iki asra yaklaşan ömrüyle, halkımızın sağlığı ve huzurunun korunması anlamında büyük bir görev ve sorumluluk üstlenmiştir. Bizlerin bu görev ve sorumluluk bilinci içerisinde çalışmalarımıza vatandaşlarımızın da desteğini alarak, toplumsal hayatın sağlığı ve huzuru için çalışmalıyız. Göreve geldiği günden beri bizlere her konuda destek veren, gerçekleştirdiği çalışmalarla Fethiye Belediyesi Zabıtasını hareket kabiliyeti yüksek, modern bir yapıya kavuşturan Başkanımız Sayın Behçet Saatcı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Zabıta'nın görevleri hakkında da bilgiler veren Zabıta Müdürü Halime Ok, " Belediyemizdeki denetleme mekanizmasını yürüten birim olan Zabıta Müdürlüğü olarak "Halkın en kısa sürede en iyi hizmeti almasını sağlamanın önceliğimiz, yapılan tüm çalışmalarda, resmi üniformayı görünce gerilen, suratı asılan yurttaş yerine; yüzü gülen, selamını gönülden veren bir 'vatandaş-zabıta' ilişkisinin hedefimiz olduğunu hatırlatır, tüm zabıta çalışanlarının ve ailelerinin tekrar Zabıta Haftasını kutlar, kazasız belasız görevler diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Zabıta Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement