Final Okullarından Lösemili Çocuklara Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Final Okullarından Lösemili Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Final Okullarından Lösemili Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Samsun Final Okulları Okul Aile Birliği üyeleri OMÜ Çocuk Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Servisinde tedavi gören lösemili çocuklara kırtasiye yardımında bulundu.

11.03.2015 11:36  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Final Okulları Okul Aile Birliği üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nde tedavi gören lösemili çocuklara kırtasiye yardımında bulundu.

OMÜ Çocuk Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nde tedavi gören lösemili çocukların sürpriz konukları vardı. Samsun Final Okulları Okul Aile Birliği üyeleri tarafından ziyaret edilen çocuklar büyük sevinç yaşadı.

'Acılar Paylaştıkça Azalır, Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır' sloganıyla yola çıkan Özel Samsun Final Okulları Okul Aile Birliği Üyeleri Ömer Acar, Selda Engil, Derya Tayanç, Regaip Yiğit, Nurgül Yüksel, Metin Dağlı ile okul Halkla İlişkiler Müdüresi Elif Kuyu ve öğretmenlerden Ramazan Kurnaz'ın da katılımıyla tedavi görmekte olan çocuklara hediye ve kırtasiye yardımında bulundu.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı ve Hemotoloji Onkoloji Öğeretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, Özel Samsun Final Okulları Okul Aile Birliği üyelerine ve öğretmenlerine çocuklara gösterdikleri ilgi alaka ve destekten dolayı teşekkür etti. Okul Halkla İlişkiler Müdüresi Elif Kuyu, Final Okulları olarak yardımlarının bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Final Okullarından Lösemili Çocuklara Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement