Final Okulları Sevgi ve Dostluk Gecesi - Son Dakika
Yerel

Final Okulları Sevgi ve Dostluk Gecesi

Final Okulları Sevgi ve Dostluk Gecesi

Final Okulları geleneksel gecelerinden birini daha yaşadı.
Öğretmenler Günü nedeni ile Okul Aile Birliği'nce Yelken Kulüp'te düzenlenen geceye öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda veli katıldı.

26.11.2013 10:37

Final Okulları geleneksel gecelerinden birini daha yaşadı.

Öğretmenler Günü nedeni ile Okul Aile Birliği'nce Yelken Kulüp'te düzenlenen geceye öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda veli katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Figen Hocaoğlu, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak ayrıca bu anlamlı günde geceye katılan velilere ve Okul Aile Birliği çalışmalarında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca'ya teşekkür ederek kendisini sahneye davet etti. Aynı zamanda kendisi de bir öğretmen olan Cengiz Karaca tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak başarılı çalışmalar yürüten Okul Aile Birliği üyelerine de teşekkür etti.

Genel Müdür Cengiz Karaca'nın konuk olarak salonda bulunan ve geçmiş dönemlerde Okul Aile Birliği Başkanlığı yapmış İsmail Yılmaz, Aslıhan Turna ve Mehmet Uzun'a katkılarından dolayı teşekkür ederek birer anı plaketi takdim etti. Daha sonra kurumda beşinci görev yılını tamamlayan öğretmenlere geleneksel olarak verilen beşinci yıl plaketi takdim edildi. Ardından Grup Largo Muzik ile Gücem Ağmaz'ın seslendirdiği sevilen şarkı ve türkülerle doyasıya eğlenen öğretmen ve veliler coşku ve neşe dolu bir geceyi birlikte tamamladılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Final Okulları Sevgi ve Dostluk Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement