Fü'nün Projesine Tübitak'tan Destek - Son Dakika
Yerel

Fü'nün Projesine Tübitak'tan Destek

Fü\'nün Projesine Tübitak\'tan Destek

Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından hazırlanan "Nano Parçacık Katkılı Polimer Tabanlı Nano Kompozit Materyallerin Üretilmesi ve Geliştirilmesi" adlı projenin TÜBİTAK tarafından destekleneceği bildirildi.

21.01.2014 17:05

Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından hazırlanan "Nano Parçacık Katkılı Polimer Tabanlı Nano-Kompozit Materyallerin Üretilmesi ve Geliştirilmesi" adlı projenin TÜBİTAK tarafından destekleneceği bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Oktay Baykara'nın yürüttüğü projenin TÜBİTAK tarafından destekleneceği belirtildi.

Projenin özellikle nano parçacıkların büyük kütlede üretilmesi ve bunlardan düşük maliyetli, hafif ve radyasyonu engelleyen nano kompozit nükleer materyalin geliştirilmesi ve anlamında çok önemli bir yere sahip olduğu ifade edilen açıklamada, Baykara'nın yürütücüsü, Selçuk, Kocaeli, Bitlis Eren ve Maine üniversitelerinin ortağı olduğu projenin, disiplinlerarası büyük ölçekli olduğu kaydedildi. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fü'nün Projesine Tübitak'tan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement