Futbol: Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Ligi, 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Didim Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

15.01.2014 17:02

Bölgesel Amatör Ligi, 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Didim Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Liginin (BAL) ikinci yarısına kendi sahasında lig lideri Çina Madranspor'u mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Didim Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kumluca Belediyespor Teknik Direktör Mesut Altun, hem alınan üç puan hem de namağlup lig lideri Çine Madranspor'a karşı 2-0 gibi net bir skorla galip gelmelerinden dolayı takım olarak büyük sevinç yaşadıklarını belirterek, tek hedeflerinin ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu söyledi.

Devre arasında takımdan ayrılan sporcuların yerine, takıma iki yeni oyuncu dahil olduğunu kaydeden Altun, bu oyunculardan kaleci Ali'nin Antalyaspor A2 takımından geldiğini, orta saha oyuncusu Emrah'ın ise 3. Lig takımlarından Maltepespor'da oynadığını anımsattı.

Devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayan Altun, "Bunun da meyvesini ilk maçımızda aldık. İnşallah hafta sonu da galip gelerek çıkışımız sürdüreceğiz. Her deplasman maçının ayrı bir zorluğu olduğunu biliyoruz, ancak biz takım olarak kazanacağımıza inandık ve bunu başaracağız" diye konuştu.

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını da hatırlatan Altun, Didim Belediyespor maçı için bir gün önceden Aydın'a gideceklerini bildirdi. Bölgesel Amatör Ligi, 7. Grupta Kumluca Belediyespor 29 puanla 4'üncü sırada yer alırken, Didim Belediyespor ise 24 puanla 6'ıncı sırada bulunuyor. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement