Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig'in 2012-2013 sezonunda Beyaz Grup'ta İnegölspor, Kırmızı Grup'ta ise Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile Hatayspor sahasında maç kaybetmedi.

20.03.2013 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'in 2012-2013 sezonunda Beyaz Grup'ta İnegölspor, Kırmızı Grup'ta ise Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile Hatayspor sahasında maç kaybetmedi.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci sırada yer alan İnegölspor, sahasında yaptığı 11 maçta, 6 galibiyet, 5 maçtan da beraberlikle alıp 23 puan topladı.

Evinde yenilgi yüzü görmeyen İnegölspor, iç sahada Alanyaspor, Ofspor, Anadolu Selçukluspor, Yeni Malatyaspor, Altay, Körfez Futbol Kulübü maçlarından üçer puan alırken, Tokatspor, İskenderun Demir Çelikspor, Kırklarelispor, Denizli Belediyespor ve Gaziosmanpaşa maçlarında ise sahadan bir puanla ayrıldı. Sahasında 18 gol atan İnegölspor, kalesinde ise 11 gol gördü.

-Kırmızı Grup-

Kırmızı Grup'ta, 2. sırada yer alan Faturavizyon Kahramanmaraşspor ise kendi sahasında yaptığı 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik alarak, 30 puan topladı.

Tepecikspor, Fethiyespor, Bozüyükspor, Pendikspor, Tarsus İdman Yurdu, Çankırıspor, Turgutluspor, İstanbul Güngörenspor ve Bandırmaspor maçlarından üç puan çıkartmayı başaran Kahramanmaraş temsilcisi, Ünyespor, Hatayspor ve Giresunspor ile berabere kaldı. Sahasında 21 gol atma başarısı gösteren Faturavizyon Kahramanmaraşspor, kalesinde sadece 6 gol gördü.

Kendi sahasında yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı Grup ekiplerinden Hatayspor da sahasındaki 11 maçta 3 galibiyet, 8 beraberlik elde ederek 17 puan aldı.

Sakaryaspor, Çankırıspor ve Bozüyükspor'u kendi sahasında yenmeyi başaran Hatayspor, Turgutluspor, İstanbul Güngörenspor, Bandırmaspor, Pendikspor, Sarıyer, Polatlı Bugsaşspor, Fethiyespor ve Nazilli Belediyespor maçlarından beraberlikle ayrıldı. Kendi evinde rakip filelere toplam 10 gol atan Hatayspor, kalesinde ise sadece 5 gol gördü.

Öte yandan, Faturavizyon Kahramanmaraşspor, sahasında attığı 21 golle Spor Toto 2. Lig'de evinde en fazla gol atan, toplandığı 30 puanla da en fazla puan alan takım oldu.

Muhabir: Barış Eren/ Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement