Futbolcu ve Basketbolcular Yan Yana Antrenman Yaptı - Son Dakika
Yerel

Futbolcu ve Basketbolcular Yan Yana Antrenman Yaptı

Futbolcu ve Basketbolcular Yan Yana Antrenman Yaptı

Bugün sabah sağlık testine giren Aydınspor 1923'te yeni transferler tesislerde kendilerine verilen programı uyguladı.

16.07.2013 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün sabah sağlık testine giren Aydınspor 1923'te yeni transferler tesislerde kendilerine verilen programı uyguladı.

Geçtiğimiz hafta takıma katılan oyuncular bu sabah antrenman yapmazken, takıma son günlerde katılan 6 oyuncu antrenman yaptı. Önümüzdeki sezon Bölgesel Lig'de mücadele etmeyi planlayan Aydın Belediyesporgücü Basketbol takımı da saha kenarında koşu yaptı. Her iki takım oyuncularının yan yana antrenman yapması ilginç görüntüler oluştururken, Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara ile Belediyesporgücü antrenörü Serkan Akşit birbirlerine başarılar diledi.

Aydınspor 1923'te takıma katılan son isimler arasında yer alan Hakan Macit, Ömer Yalçın, Mümin Aysever, Kazım Sarı,Sefa Aksoy ve Bayram Çetin yardımcı antrenörler eşliğinde kendilerine verilen programı uyguladı. Aynı saatlerde önümüzdeki yıl Bölgesel Lig'e katılmayı planlayan Belediyesporgücü Basketbol takımı da antrenör Serkan Akşit nezaretinde çalışmalara başladı. Antrenmanı saha kenarından izleyen tecrübeli teknik adam Hüsnü Özkara, Belediyesporgücü antrenörü Serkan Akşit ile tanıştı. İkili, birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

BELEDİYEGÜCÜ GENÇ EKİP KURACAK

Belediyegücü antrenörü Serkan Akşit yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon genç bir ekip kuracaklarını ifade etti. Ramazan Bayramı'nın ardından tam takım olarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Akşit, "Çine Madranspor'dan Murat Tayyar'ı transfer ettik. Tecrübeli oyuncular da transfer etmeyi planlıyoruz. Genç bir ekip kuracağız. Bölgesel Lig'de ilk sezonumuz geçiş yılı olacak. Tecrübe kazanarak ileriye bakacağız" dedi.

Akşit, Aydınspor 1923'e başarılar dilerken Aydınspor 1923'ün tüm Aydın tarafından desteklenmesi gerektiğine işaret etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbolcu ve Basketbolcular Yan Yana Antrenman Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement