Gaün'de Resim, Heykel ve Karikatür Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gaün'de Resim, Heykel ve Karikatür Sergisi Açıldı

Gaün\'de Resim, Heykel ve Karikatür Sergisi Açıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ‘20. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri’ kapsamında, GAÜN Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Plastik Sanatlar ve Fotoğraf topluluğuna üye öğrencilerin eserlerinden oluşan resim, heykel ve karikatür sergisi açılışı yapıldı.

08.05.2014 20:33

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) '20. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri' kapsamında, GAÜN Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Plastik Sanatlar ve Fotoğraf topluluğuna üye öğrencilerin eserlerinden oluşan resim, heykel ve karikatür sergisi açılışı yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi Fuaye alanında açılan sergiye; Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu ve çok sayıda öğretim elamanı ve öğrenci katıldı. Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür, Üniversitemiz bünyesinde amatör bir ruhla başlayan bu çalışmalardan çıkan eserlerin profesyonel bir sergiye dönüşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Prof. Dr. Gür, kabiliyeti olan gençlere yön verildiğinde çok güzel eserlerin ortaya çıkabildiğini belirterek, bu günkü açılan bu serginin de bunun en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

GAÜN Plastik Sanatlar ve Fotoğraf topluluğu karikatür eğitmeni Necmettin Çanak, Resim usta öğreticisi Aşkın Adıgüzel ve heykeltıraş Celal Alagöz'ün eğitmenliğinde yıl içerisinde öğrencilerin yaptığı sergi büyük ilgi gördü. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaün'de Resim, Heykel ve Karikatür Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement