Gazeteci-yazar Kemal Öner Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Gazeteci-yazar Kemal Öner Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Gazeteci-yazar Kemal Öner Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Adıyaman’da uzun yıllar gazeteci olarak görev yapan Kemal Öner, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

18.02.2015 10:00

Adıyaman'da uzun yıllar gazeteci olarak görev yapan Kemal Öner, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Adıyaman'da uzun yıllar yerel ve ulusal basın temsilciliğini yürüten Gazeteci-Yazar Kemal Öner, AK Parti'den Adıyaman Milletvekilliği için müracaatını yaptı. Kemal Öner, adaylık başvuru dilekçesini İl Başkanı Seyfettin Bilen'e takdim etti. Kemal Öner'i meslektaşları yalnız bırakmadı.

Kemal Öner, gazetecilik mesleğinden dolayı Adıyaman'ın sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözümü noktasında elinden geleni yapacağını ifade etti.

Adıyaman'a milletvekili olarak hizmet etmek adına bu yola çıktığını belirten Kemal Öner, "Bugüne kadar memleketime gazeteci olarak hizmet etmeye çalıştım. Bundan sonrada milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Allah kısmet eder ise, siyaseti de gazeteci arkadaşlarımın desteği ile yürüteceğim. Adıyaman'ın sorunlarını biliyorum ve çözüm önerilerim var. Bu noktada kentime sizlerle beraber hizmet etmek istiyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, tüm aday adayları gibi Kemal Öner'in de bu görevi layıkıyla yerine getirebileceğini belirterek, aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci-yazar Kemal Öner Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement