Gaziantep Pmyo'da 'Bilinmeyen Osmanlı' Konferansı Verildi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Pmyo'da 'Bilinmeyen Osmanlı' Konferansı Verildi

Gaziantep Pmyo\'da \'Bilinmeyen Osmanlı\' Konferansı Verildi

Roterdam İslam Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ahmet Akgündüz tarafından Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ‘Bilinmeyen Osmanlı’ konulu konferans verildi.

20.03.2014 18:47

Roterdam İslam Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ahmet Akgündüz tarafından Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 'Bilinmeyen Osmanlı' konulu konferans verildi.

Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan Prof.Dr.Ahmet Akgündüz'ün yanı sıra, PMYO Müdürü Önder Alptekin, Müdür Yardımcısı Halil Altan, polis okulu müdürleri ve çok sayıda polis okulu öğrencisi katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. Ahmet Akgündüz, polis okulu öğrencilerine ve katılımcıları Osmanlı Devleti'nin bilinmeyen yönlerini anlattı. Akgündüz, Osmanlı Devleti'nin neden yıkıldığını, Osmanlı Devleti'nde İnsan Hakları, Osmanlı Devleti'nin devlet teşkilatı ve coğrafi yapısı hakkında bilgiler verdi.

Konferansın sonunda Akgündüz'e, PMYO Müdürü Önder Alptekin tarafından plaket takdim edildi. Akgündüz de PMYO Müdürü Alptekin'e 'Bilinmeyen Osmanlı' isimli kitabını hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Pmyo'da 'Bilinmeyen Osmanlı' Konferansı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement