Gaziantep'te Kar Maskeli Gasp Zanlılarına Yönelik Operasyon - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Kar Maskeli Gasp Zanlılarına Yönelik Operasyon

Gaziantep'te kent merkezinde bir akaryakıt istasyonu ile 2 kuyumcu dükkanını gasbettiği, 4 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 7 zanlı yakalandı.

02.01.2012 14:02

Gaziantep'te kent merkezinde bir akaryakıt istasyonu ile 2 kuyumcu dükkanını gasbettiği, 4 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 7 zanlı yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kentin çeşitli semtlerinde 2 kuyumcu dükkanı ve bir akaryakıt istasyonunda görevli işçilerden para gasbettiği tespit edilen zanlıların yakalanması amacıyla soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gazikent Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurdukları minibüste arama yaptı.

1 adet kurusıkı tabanca, 4 iş yerinden çalındığı belirlenen 4 bilgisayar, yazıcı, faks makinesi, fotoğraf makinesi, kamera ile çeşitli elektronik eşyalar ele geçirildi.

Minibüste bulunan Serkan Y, Hasan K, Deniz Ç, İbrahim B, Emrah S, Havva P. ve Serkan B. gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde, 1 adet kurusıkı tabanca, buna ait çok sayıda fişek, 8 eldiven, 1 atkı, 1 adet motosiklet kaskı, 1 adet kırma av tüfeği, 2 adet çalıntı araç plakası, 6 adet demir çubuk, 2 adet kar maskesi ele geçirildi.

Zanlıların, ifadelerinde, 24 Aralıkta Zeytinli Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'ndeki bur kuyumcu dükkanından silahlı gasp ve 4 iş yerinden hırsızlık, 27 Aralıkta Karacaahmet Mahallesi otogar arkasındaki akaryakıt istasyonundan gasp, 28 Aralıkta Belkıs Mahallesi'ndeki bir kuyumcu dükkanından gasp yaptıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Serkan Y, Hasan K, Deniz Ç, İbrahim B, Emrah S. ve Havva P. tutuklandı, Serkan B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Kar Maskeli Gasp Zanlılarına Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement