Gaziantepspor'a En Büyük Destek Mahmood Coffee'den - Son Dakika
Yerel

Gaziantepspor'a En Büyük Destek Mahmood Coffee'den

Gaziantepspor\'a En Büyük Destek Mahmood Coffee\'den

Son yıllarda spor mecralarına destek veren Mahmood Coffee, Gaziantepspor formasının göğüs sponsoru oldu.

18.02.2017 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yıllarda spor mecralarına destek veren Mahmood Coffee, Gaziantepspor formasının göğüs sponsoru oldu.

Bu yıl 9 farklı Süper Lig takımının yanı sıra, Galatasaray Arena'ya da reklam veren Mahmood Coffee, markalaşma adına ciddi bütçeleriyle reklam dünyasının da parlayan yıldızı oldu. Gaziantepspor ile forma sponsorluk anlaşması imzalayan Mahmood Coffee adına yapılan açıklamada, "Şehrimizin takımını desteklenmesi yönündeki toplumdan gelen talepleri geri çevirmedik. Böyle bir sorumluluk bizim markamıza nasip oldu. Onur duyuyoruz. İyi günde de, kötü günde de Gaziantepspor'un yanında olacağız" ifadelerine yer verildi.

Mahmood Coffee hakkında

Her gün biraz daha büyüyen hazır kahve markası Mahmood Coffee, Ortadoğu pazarında yakaladığı yükselişini iç pazarda da devam ettiriyor. Gaziantep merkezli ve Türkiye'nin en büyük ihracatçılarından biri olan Altunkaya Şirketler Grubu'nun en değerli markalarından biri olan Mahmood Coffee, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden ürettiği ürünlerle yerli mühendis ve üretim gücünü Türkiye'ye hizmet için sunuyor. Mahmood Coffee'nin, 30 yılı aşkın tecrübesiyle dünya markalarıyla rekabet edebilen global bir markadır. Geniş ürün yelpazesiyle tüm kahve severlere hitap etmektedir. Gold, klasik, 2si1 arada, 3ü1 arada ve türk kahvesi gibi Türkiye'de de bolca tüketilen kahve çeşitlerini tüketicinin beğenisine sunan Mahmood Coffee, cappuccino, latte ve espresso gibi yeni nesil kahve ürünlerini de geliştiren ve tüm dünyadaki müşterilerine ulaştıran uluslararası bir markadır. Kahve dışı sıcak içeceklerden; sıcak çikolata ve salep gibi alışkın olduğumuz lezzetleri de ürün gamında bulundurmaktadır.

Gencinden yaşlısına her yaş grubunun keyifle tükettiği Mahmood Coffee ürünleri, yüzde yüz yerli sermayedir. Üretim ve mühendis kadrosuyla, dünya kalitesinde ürünler sunmaktan gurur duyuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantepspor'a En Büyük Destek Mahmood Coffee'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement