Gbc'den Hain Saldırıya Kınama - Son Dakika
Yerel

Gbc'den Hain Saldırıya Kınama

Gbc\'den Hain Saldırıya Kınama

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi Gaziantep Basın Cemiyeti Kayseri ’de önceki gün sabah yaşanan, çok sayıda askerin ve vatandaşın şehit olmasına yol açan terör saldırısını kınadı.

18.12.2016 12:01

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi Gaziantep Basın Cemiyeti Kayseri 'de önceki gün sabah yaşanan, çok sayıda askerin ve vatandaşın şehit olmasına yol açan terör saldırısını kınadı.

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt yaptığı açıklamada, "Hain terör örgütleri, ülkemizin birliği ve dirliğini bozmaya yönelik saldırılarından birini daha, bu kez Kayseri'de gerçekleştirdi. Çok sayıda şehit ve yaralımızın yürekleri dağladığı bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler her ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bir kez daha haykırarak söylüyoruz ki, gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur. Bu nedenle aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve terörle mücadele konusunda tüm ülkeler güç birliği oluşturmalıdır.

Çünkü terörün ırkı, dini olmaz. Bugün Türkiye'de yarın Avrupa'nın ve Dünya'nın bir başka ülkesinde günahsız insanları katledecektir. Birlik, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve demokratik yaşamı hedef alan terör saldırılarını Gaziantep Basın Cemiyeti olarak lanetliyoruz, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gbc'den Hain Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement