Gediz Zabıta Personelinden İnsanlık Dersi - Son Dakika
Yerel

Gediz Zabıta Personelinden İnsanlık Dersi

Gediz Zabıta Personelinden İnsanlık Dersi

Gediz Belediye Zabıta ekipleri, pazaryerinde buldukları cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

25.02.2014 14:31

Gediz Belediye Zabıta ekipleri, pazaryerinde buldukları cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

Gediz Zabıta ekipleri pazaryerinde sabah saatlerinde gerçekleştirdikleri kontrol sırasında içinde bir miktar döviz ve para bulunan bir cüzdan buldu.

Yapılan incelemede içerisinde 750 Euro döviz ve 400 TL para bulunan cüzdanın Halit Tunç isimli şahsa ait olduğu belirlendi.

Hemen belediye binasına gelerek cüzdan sahibi ile irtibat kuran personel, cüzdanın kendilerinde olduğunu ve teslim alması için belediye binasına gelmesini istediler.

Belediye Zabıta Müdürlüğü personelinden cüzdanını teslim alan Halit Tunç, "Pazar yerinde büyük bir kalabalık içerisinde kaybettiğim cüzdanımdan tamamen ümidi kesmiştim. Ailemin ekmek parasının emin ellere geçerek bana teslim edilmesine çok sevindim. Gediz Belediye Zabıta personeline bu örnek davranışından dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu da, "İlçemiz pazaryerinde zabıta personelimizin kontrolleri sırasından bulunan Halit Tunç'a ait cüzdan kendisine haber verilerek teslim edilmiştir. Bu konuda vicdani ve insani değerlere sahip çıkarak buldukları cüzdanı sahibine teslim eden personelime teşekkür ediyor ve kendileriyle çalışmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Zabıta Personelinden İnsanlık Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement