Genç Dönüşüm ve Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" - Son Dakika
Yerel

Genç Dönüşüm ve Gençlerin İyilik Ağacı Projesi"

Siirt'te proje kapsamında YGS'den sonra toplanan kırtasiye malzemeleri ilkokul öğrencilerine dağıtıldı.

15.04.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te "Genç Dönüşüm ve Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında Yükseköğretime Geçiş Sınavı'ndan (YGS) sonra toplanan kırtasiye malzemeleri, ilkokul öğrencilerine dağıtıldı.

Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, AA muhabirine, YGS'ye giren öğrencilere ÖSYM tarafından verilen kırtasiye malzemelerinin sınav sonrasında toplandığını ve ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldığını söyledi.

İlde gönüllü gençler tarafından bin 440 kırtasiye malzemesi toplandığını ifade eden Tekin, bu malzemelerin Gökçebağ 75. Yıl ve Haşim Öztanık İlkokulunda eğitim gören öğrencilere verildiğini belirtti.

Tekin, öğrencilere kırtasiye malzemesinin yanı sıra satranç takımı da hediye edildiğini anlatarak, şöyle dedi:

"Kırtasiye malzemelerinin dağıtımı öğrenciler için büyük anlam taşıyor. Minik öğrencilerin yüzlerindeki tebessüm paha biçilemezdi. Bizlere bu projenin uygulanmasında destek olan gençlerimize teşekkür ediyoruz. Gençlik merkezi olarak köy okullarının ardından merkezdeki okullara da kırtasiye malzemeleri dağıtarak öğrencilerin başarısına katkı sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilere desteğimiz sürecek." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genç Dönüşüm ve Gençlerin İyilik Ağacı Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement