Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yüzme Kursları - Son Dakika
Yerel

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yüzme Kursları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurumlarına ait yarı olimpik ölçülere sahip yüzme havuzunun kış aylarında da faal olduğunu ifade etti.

25.01.2012 17:20

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurumlarına ait yarı olimpik ölçülere sahip yüzme havuzunun kış aylarında da faal olduğunu ifade etti.

Çintimar, yaptığı yazılı açıklamada, havuzun fiziki yapısında yaptıkları yenileme çalışmaları doğrultusunda havuzun kış ortasında bile hizmet verdiğini anımsattı.

Çintimar, şunları kaydetti:

"Yaz boyunca, yaz spor okulları ve kulüpler tarafından organize edilen yaz yüzme kurslarına ev sahipliği yapan yüzme havuzu hafta sonları halka hizmet vermişti. Ramazan ayında da faaliyetlerini sürdüren yüzme havuzumuz, kış ortasında da vatandaşa hizmet veriyor. Erzurum'un gece eksi 30 dereceyi gördüğü soğuk havalarda bile yüzme havuzunda yüzülebiliyor. Haftanın yedi günü kapıları açık olan yüzme havuzunda müsabık sporcular, görme engelli sporcular ve 30 dolayındaki 7 yaş grubu öğrencilere hafta içi her gün saat 18.00-19.30 arası hizmet veren yüzme havuzumuz, hafta sonları 13.00-17.00 saatleri arasında hizmetlerine devam ediyor."

Çintimar, Türk Telekom Atlama Kuleleri'nin yanına yapacakları portatif havuz sayesinde de milli yüzücüleri Erzurum'da ağırlayacaklarını bildirdi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yüzme Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement