Gençlik Merkezine Konserli Temel Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Gençlik Merkezine Konserli Temel Atma Töreni

Gençlik Merkezine Konserli Temel Atma Töreni

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Kompleksinin temeli törenle atıldı.

10.03.2013 17:27

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Kompleksinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural, Kent Konseyi Başkanı MYO Müdürü Doç. Hacer Bakır Sert, Meclis Üyeleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreni öncesinde Çin Akrobasi Sirki bir gösteri yaparken pop müzik sanatçısı Murat Başaran konser verdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Gençlik Merkezi Kompleksi'nin temel atma töreninde halka hitaben bir konuşma yaptı.

Sözen, "Belediyecilik yapmak gerçekten anlamda zor. Özveri gerektiren, bir uğraş. 24 saat çalışmayı gerektiren, ailenizden sağlığınızdan ekonominizden ödün vermenizi gerektiren bir görev. Bu görevlere talip olmak zor ve meşakkatli. Sevdanız olmadığı takdirde özellikle şu koşullarda görev almak yürek ister, cesaret ister. Manavgat'a bağlılığımız size ve ülkemize olan sevgimiz ile bu görevi üstlendik. Ekibimizle bütün inancımızla 1.5 yıldır tam anlamıyla kendimizi vererek çalışıyoruz, Kente kimlik kazandırmak ve Manavgat'ı çağdaş bir kent seviyesine taşımak adına bu çalışma sadece çalışmalarımızın bir meyvesidir. Hep iddiamız Manavgat Belediyesi büyük belediyedir. Kimseyle yarışacak kimseyle uğraşacak durumda da değiliz. Sadece kent halkının zaruretlerini ve 78 tane olan köyümüze sorumluluğumuz gereği hizmet etmeye devam ediyoruz. Bunun da reklamını yapmıyoruz. Bunları da çarşaf çarşaf gazetelerde sergilemiyoruz. Manavgat'ta destek vermediğimiz hiçbir köyümüz yok. Göreve geldiğimizden beri köylerimize de merkez mahallelerimiz gibi hizmet ediyoruz. Görevimiz ve borcumuz. Manavgat Belediyesi sosyal demokrat, insan odaklı görev anlayışını özümsemiş bir belediye. Sosyal etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Onunla ilgilidir ki, sünnet şölenleri, tiyatrolar, festivaller, onur verici yağlı pehlivan güreşleri, hıdırellez şenliklerini devam ettirecektir. Ama şunu da ifade etmek isterim hiçbir zaman siyasi anlayışımız ve kişisel terbiyemiz gereği insanları rencide edecek, kurumları ve siyasi yapıları rencide edecek üslubu asla seçmedik ve seçmeyeceğiz de her zaman temsil ettiğimiz makamın sorumluluğu gereğidir ki, ağzımızdan çıkan lafı 3 kere düşünüp 1 kere söylemeyi kendimize ilke edindik. Hiç kimse bunun üzerinden prim toplamaya çalışmasın. Ama şunu da zannetmesin bu arkadaşlarımız, günü geldiğinde bize yaşatılan zorlukları sizlerle paylaşmayacağımızı da kimse düşünmesin. En ince detayına kadar günü geldiğinde o insanların mahcup olacağı şekilde nasıl kasaba siyaseti yapmayı kendilerine ilke edindiklerini de anlatmaktan da asla gocunmayacağız. Biz sadece önümüze bakıyoruz, sadece yüreğimiz sizlere hizmet duygusuyla dolu. Gençlik merkezimizin Manavgatımız'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den sonra İl Başkanı Devrim Kök ve CHP Genel Başkanı Yardımcısı Gökhan Günaydın söz aldı. Kök ve Günaydın, çalışmalarından dolayı Sözen'i tebrik etti. Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, İl Başkanı Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ve Manavgat Belediye Başkanı Sözen, ve İlçe Başkanı Ahmet Öztürk hep birlikte butona basarak Gençlik Merkezi Kompleksi'nin temelini attı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Merkezine Konserli Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement