Germencik Belediyesi'nin Yatırımları - Son Dakika
Yerel

Germencik Belediyesi'nin Yatırımları

Germencik Belediyesi\'nin Yatırımları

Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, "Söz verdiğim vaatleri yerine getirdim" dedi.

10.07.2013 13:40

Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, "Söz verdiğim vaatleri yerine getirdim" dedi.

Yavaşoğlu, yaptığı açıklamada, Germencik ilçesinin yüz yılda görmediği hizmetleri gördüğü bir dönemi yaşadığını, yıllardır süren kanalizasyon sorununu çözdüklerini ifade etti.

Yavaşoğlu, şunları söyledi:

"Germencik ilçesinin en büyük sorunlarından birisi olan alt yapı sorununun çözülmesi için 2011 yılında çalışma başlattık.  İki buçuk yılda imkansızı başararak kanalizasyon çalışmasının yüzde 95'ini tamamladık. İlçe merkezinde iki- üç kilometre kanalizasyon yapılacak yerimiz kaldı. Onu da kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Germencik ilçesinin kanalizasyonun tamamlanması belediyemize 5 milyon 500 bin TL'ye mal oldu. Zor bir işi başardığımız için son derece mutluyuz. Ben söz verdiğim vaatleri yerine getirdim, huzurluyum."

Yapmış oldukları kanalizasyon çalışması nedeni ile Germencik'in üst yapısının tamamen bozulduğunu da vurgulayan Yavaşoğlu, "Germencik'in kanalizasyon hizmetine kavuşmasından sonra bozulan üst yapının çalışmalarına başladık. Bir yandan kanalizasyon hizmetini tamamlamaya çalışırken, diğer yanda da 66 kilometre kare üst yapının tamamlanmasını sağladık. Bozulan yollara parke taşını yine kendi imkanlarımızla yapmayı başardık" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Germencik Belediyesi'nin Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement